Aika: 5.3.2024 klo 8.30–15.30

Paikka: BioCity, Ministeri-luentosali, Lemminkäisenkatu 12b, Turku

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen ja ohjelma

Päivän aikana kuulet Meyer Turun telakan ja Wärtsilän meriteollisuustoiminnoista ja yhteistyömahdollisuuksista pk-yrityksille sekä pääset tapaamaan ennalta sovituissa tapaamisissa em. edustajia sekä muita tilaisuuden toteuttamisessa mukana olevia.

Tilaisuudessa Ilkka Rytkölä kertoo Meyer Turun telakan Business Finland -rahoitteisen veturihankkeen toimista ja telakan tarjoamista yhteistyömahdollisuuksista. Meyer Turun NEcOLEAP-ohjelmassa kehitetään siis laajan yhteistyöverkoston avulla risteilyaluksiin hiilineutraaleja ja kestäviä teknologisia ratkaisuja. Tavoitteena on saada uusi miljardiluokan alustilaus Meyer Turun telakalle. Lisäinfoa NEcOLEAP-veturihankkeesta www.necoleap.fi

Wärtsilän Zero Emission Marine -ohjelman vetäjä Kenneth Widell esittelee Zero Emission Marine (ZEM) Business Finland -rahoitteisen veturihankkeen ja siihen kytkeytyviä yritysyhteistyömahdollisuuksia. ZEM-kehitystyön tavoitteena on vähentää meriliikenteen kasvihuonekaasupäästöjä 60 prosentilla vuoteen 2030 mennessä. Lisäinfoa ZEM-veturihankkeesta www.zemecosystem.com

Puheenvuoroissa tuodaan esille myös case-esimerkkejä liittyen Meyer Turun NEcOLEAPiin ja Wärtsilän ZEMiin, korkeakoulujen TKI-toimintaa sekä rahoitusmahdollisuuksia yrityksille. Kuulet myös, mitä Merimerkit-hanke tarjoaa yrityksille ja pääset verkostoitumaan muiden meriteollisuusverkoston toimijoiden kanssa!

Tilaisuus on osallistujille maksuton ja se on suunnattu niin meriklusterissa jo mukana oleville kuin siitä kiinnostuneillekin yrityksille. Osallistujien tulee ilmoittautua etukäteen.